Rivi kaupunkipientaloja

Rivi kaupunkipientaloja

torstai 8. toukokuuta 2014

Harmaa peittyy valkoisen alle

Taloon on aloitettu tällä viikolla seinien verkotus ja pohjustus. Osa talon seinistä onkin saanut jo valkoista väriä pintaan. Smyygit on myös tehty ja tällä hetkellä ikkunat on suojattu roiskeilta. Ero harmaaseen harkkoseinään on valtava, vaikka nyt onkin kyseessä vasta pohjustus.

Talostamme tulee värimaailmaltaan vaalea. Tehosteseinillä tuodaan väriä makuuhuoneisiin, kun taas olohuoneeseen ja portaikkoon tulee travertino -hiertokuvio valkoiselle pohjalle. Pintamateriaalin vaaleuteen särmää tuovat erilaiset vaalet pinnat: travertino seinissä, korkeakiiltoinen marmorilattia, hopeanvaalea parketti, mattaharmaalla betonillä viimeistelty porras ja säväyttäjänä alakerrassa musta keittiön kivitaso.

Ensi viikolla taloon tullaan tekemään tarkistusmittauksen keittiölle, vaatekomeroille, vaatehuoneen kalusteille jne. Sisätyöt ovat edenneet niin joutuisasti, että saamme hyvinkin pitää hoppua jotta kaikki sisätöiden jälkeen asennettavat kalusteet saadaan työn valmistuessa heti paikoilleen. Keittiön ja kaappien kanssa tilanne on hyvällä mallilla. Saunasta pitää vielä käydä tarjousrumba läpi ja tietenkin päättää minkälainen sauna meille tulee!

Kaikkea pientä päätettävää on siellä täällä, kuten esimerkiksi portaiden ja aulan kaiteet. Kaiteiksi olemme ajatelleet terästä ja lasia, vielä pitää kuitenkin pohtia kuinka ne sopivat molempiin meille tuleviin portaisiin. Alakerran portaat ovat betonia ja ullakolle vievät tulevat olemaan puuta. Eli samojen kaiteiden tulee sitten istua molempiin. Niin, ja pitäähän meidän vielä valita ne puuportaatkin. Hommaa riittää, mutta kivaa sellaista! :)


Päämakuuhuone 
2.krs aula

Khh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti