Rivi kaupunkipientaloja

Rivi kaupunkipientaloja

tiistai 11. helmikuuta 2014

Sisustuslempivärini on ruskea!

Tänään kävimme sisustussuunnittelijan kanssa läpi pintamateriaaleja ja alustavaa pintamateriaalisuunnitelmaa. Pää on vieläkin pyörällä kolme tuntia kestävän tapaamisen jälkeen, mutta todella hyvin saimme käytyä eri vaihtoehtoja läpi ja löysimme suosikkejakin. Kylpyhuoneeseen ja eteiseen löytyi kauniita laattoja. Muiden tilojen lattiamateriaaliksi valittu parketti rajattiin kahteen vaihtoehtoon (ainakin nyt toistaiseksi). Molemmat vaihtoehtomme ovat persoonallisia, hieman rustiikkisia ja "kulutettuja" versioita. Tummempi Kährsin Tammi Indossati on hyvin persoonallinen ja rohkeakin valinta, pinta on todella kulutettu tummine oksineen ja halkioineen. Hieman maltillisempi väriltä ja kulutukselta on Kährsin Oak Olof. Molemmista parketeista kuvat alla ensin erikseen ja sitten vierekkäin.

Kährs Supreme, Tammi Indossati

Kährs Original, Oak Olof, Country

Tässä parketit vierekkäin


Keittiöön näillä näkymin tulee valkoiset korkeakiiltoiset ovet, työtasot mustaa tai tummanruskeaa luonnonkiveä. Kylpyhuoneeseen lämpimän sävyistä luonnonvalkoista ja ruskeaa kultakoristein. Enpä olisi näihin ruskean lämpimiin sävyihin uskonut tykästyväni vielä projektin alussa, mutta näinpä huonosti sitä itsensä tuntee. Toisaalta ei tarvitse kuin hieman vilkaista blogiani, niin ruskea puu ja nahka nousee kyllä hyvin esiin..ilmeisesti en ole huomannut mitä olen kirjoittanut! Minne jäi se valkoinen moderni koti, jonka mielessäni niin selkeänä näin?! Tiedoksi itselleni, ruskea on uusi sisustuslempivärini.


Vasemmalla kuvassa kultakoristeltu kylpyhuoneen tehostelaatta, johon ihastuimme. Harmi, että kuvassa laatta ei pääse oikeuksiinsa. Oikella kylpyhuoneen lattialaatta. Näiden lisäksi suunniteltu luonnovalkoista laattaa kylpyhuoneen seiniin. 

Menneenä sunnuntaina makasin tyytyväisenä olohuoneen sohvalla torkkupeiton alla, silmät jo puoliksi ummessa sunnuntai-iltapäivän ansaituilla päikkäreillä, kun satuin vilkaisemaan televisioon jossa oli meneillään sisustusohjelma. Se niistä päikkäreistä. Kuvissa vilahti "se oikea" kirjoituspöytä joten pomppasin oitis ylös etsimään pöytää netistä. Ja sieltähän se sitten löytyi. Boknäsin lasipöytä puisilla maalaustelineen näköisillä jaloilla - jännä! Pelkkä kuva näyttää paljon tylsemmältä, kun oikeassa sisustetussa ympäristössä. Tämä on yksi vaihtoehto työhuoneen pöydäksi.

Kuva Boknäsin sivuilta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti