Rivi kaupunkipientaloja

Rivi kaupunkipientaloja

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Balmuiria (taas) ja vähän muutakin

Kävin tuossa taannoin jälleen kerran ihailemassa Balmuirin tuotteita Helsinkin Stokkalla. Ruskea nahka-arkku on tyylikkään klassisen ihana ja Stokkalla nämä ihanuudet olisivat vielä tämän päivän ajan -20 %. Kuulin myös, että Balmuir olisi lähiaikoina avaamassa oman myymälän Helsinkiin! Tuleekohan sinne laajempi valikoima, jännityksellä odotan.

Ainoa mitä arkkuhankinnassani vielä pyörittelen, on koko. Pitää ilmeisesti vielä mennä tarkistusmittailemaan työmaalle, jotta osaisin tilata "sen oikean".

Arkku koko M

Arkku koko L

Katsastinpas myös Stokkan lampputarjonnan. Höyhenlamput olivat oikein jännän näköisiä ja oikeastaan aika kauniita! Lamppu pehmeine höyhenineen antaa pehmeänrauhallisen feng shuin, sopisiko tällainen ehkäpä makuuhuoneeseemme? Tai ehkäpä olohuoneeseen pehmentämään avokeittiön rosterista ja modernia vaikutelmaa, hienostuneen marmorin rinnalle?


Höyhenlamppu, Stockmann Helsinki


Rosterinen roikkuva "usean lampun rypäs" taas on ollut mietinnässä jo jonkin aikaa. Vaikka lamput itsessään ovat kovin pelkistettyjä, tuovat ne ryppäänä kauniin massiivisen metallipläjäyksen sisustukseen. Olisiko se sittenkin jotain tällaista?


Hopea/rosterivärinen pelkistetty lamppurypäs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti