Rivi kaupunkipientaloja

Rivi kaupunkipientaloja

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen meni, kevät tuli!

Pääsiäisen vapailla oli aikaa siivoilla tontilla. Imuroin talosta lattian hiomisesta syntyneen kivipölyn ja sitä olikin kertakaikkiaan paljon. Apuna minulla onneksi oli Makitan työmaaimuri, vaikka työstä homma kävi tästäkin huolimatta. Kuusi tuntia ja kuusi täyttä pussillista kertyi pölyä ja roskaa, mutta talosta tuli oikein puhdas ja työmiehillä kelpasi pääsiäisen jälkeen palata töihin puhtaalle työmaalle!

Suosittelen kuitenkin lämpimästi hengityssuojaimen käyttöä kivipölyn imuroinnissa, itselläni sellaista ei ollut ja loppu pääsiäisen ajan yskin pölyjä pois. Seuraavalla kerralla sitten..

Viime viikolla talossa aloitettiin alaslaskujen teko. Kaikkialla talon katoissa kiemurteleekin nyt puiset rimat putkien rinnalla. Alaslaskut alkavat hahmottua ja kattojen korkeus sitä myöten myös. Keittiötilan alaslaskut olivat erityisen haastavat kohteessamme, sillä putket piti asettaa millintarkasti jotta ne mahtuvat suunniteltuun kattokorkeuteen. Näyttäisi tämäkin onnistuneen ja voidaan edetä kohti seuraavia haasteita!

Melkein unohtui mainita: tänään saimme taloon vesimittarit ja sitä myötä veden. Sisätöissähän tuo vesi on jo tärkeässä roolissa. Kaukolämpöön talo liitetään seuraavina viikkoina. Edistystä tapahtuu siis kaikilla rintamilla.

Työmaapaapalaverissa tontilla sisätyöporukan kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti