Rivi kaupunkipientaloja

Rivi kaupunkipientaloja

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Putki- ja johtoviidakko peittyy hiljalleen näkyvistä

Työmaalla on ollut melkoinen vauhti päällä, alaslaskut ja koteloinnit ovat valmiit. Tällä viikolla on aloitettu kipsilevyjen asennukset ja ne ovat olohuoneen korkeaa tilaa vaille valmiit. Puiset rimat ovat peittymässä näkyvistä, sen sijaan taloomme on muodostumassa sisäkatot, huikean hienoa! Tänään työmaalla käydessä tuli  pitkästä aikaa jälleen WAU -elämys! Taloon on tullut suuria ulkonäöllisiä muutoksia lyhyessä ajassa.

Putki- ja johtoviidakon jälkeen pääsemme siispä taas jännittäviin ja ulospäin näkyviin työvaiheisiin, joiden edistymisen maallikkokin voi vierestä seurata.  LVIS -urakasta todettakoon, että talomme seiniin ja kattoihin on asennettu noin kuukauden aikana mahdoton määrä putkia ja johtoja. Urakkana sekin on ollut melkoinen.


Kipsilevyä katossa. Tässä näkyy hyvin levytetty valkoinen katto ja vasemmalla korkean olohuonetilan katto, joka vielä odottaa levytystä.

Kylpyhuonetilan katto

2. makuuhuoneen osittainen alaslasku

Päämakuuhuoneen osittainen alaslasku
Korkean tilan kattoon tehdään sähköjenvetoa

Sähköputki on mennyt valun myötä tukkoon, se on jouduttu roilottamaan seinään



Vappukevennykseksi sopii hyvin seuraava kuva, jossa sähkäri sananmukaisesti vetää sähköjä taloon (johtoa). Helpolla ei näyttänyt johto tulevan, vaan joutui sähkäri käyttämään tosissaan voimia.

Hyvää Vappua! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti