Rivi kaupunkipientaloja

Rivi kaupunkipientaloja

perjantai 13. kesäkuuta 2014

Eteisen laatoitus

Olemme saaneet eteiseen lattian! Kauan odottamani laatta on asennettu paikoilleen. Laatta on todella kaunis ja korkeakiiltoinen, tätä näkyä katselee oikein mielellään! Laattaa meillä tulee eteistilaan lisäksi keittiön lattiaan. Kuvassa laatoista puuttuu vielä saumaus. Alakerran muihin tiloihin tuleee vaalea tammiparketti, sen asennus tehdään sitten ihan viimeisimpien töiden joukossa. Laattojen asennuksella oli kiireellisempi aikataulu, sillä ne pitää olla asennettuna ennen keittiötä. Ja keittiöhän tulee työmaalle jo ensi viikon torstaina. Meneepäs aika nopeasti.

Työmaalle tipottelee nyt vähän väliä viimeisiä tarvikkeita, jotka loksahtavat saman tien paikoilleen. Eilen tuotiin autotallin nosto-ovi pienenpieneen laatikkoon pakattuna. Piakkoin talomme suojana pitkään palvelleet vanerilevyt otetaan pois ovien tieltä.

Suunnitteluosiotakin on projektissamme toki jäljellä. Tänään vietin sisustustäyteisen iltapäivän Elisa Arvisen kanssa huonekaluliikkeessä kierrellen. Tarvitsemme lisää kalusteita uuteen taloomme ja nyt alkaa vähitellen olla valintojen aika. Tänään päästiin taas vähän lähemmäksi tavoitetta. Talonrakennusprojekti on isojen ja pienten valintojen tekoa alusta loppuun saakka. Onneksi Elisa on ollut apunani projektin aikana. Kirjoitan huonekaluista lähipäivinä lisää.

Eteisen ja keittiötilan laatta

Kahden talon autotallin nosto-ovet sievästi paketissa

Vesimittarin asennusta. Ensin kastellaan kaveri?

2 kommenttia:

  1. Onpa tyylikäs ja elegantti laatta. Loistava valinta :)

    VastaaPoista
  2. Todella kauniin laatan olette valinneet lattialle eteiseen ja keittiöön. Meillä olisi myös hakusalla yritys, joka tekee laatoitustöitä rautaisella ammattitaidolla. Vaalea tammiparketti on myös oma suosikkini, jos parketti pitäisi valita.

    VastaaPoista