Rivi kaupunkipientaloja

Rivi kaupunkipientaloja

perjantai 6. kesäkuuta 2014

Maalia & laattoja

Palasin juuri lomamatkalta ja halusin tietenkin heti työmaalle katsastamaan tilanteen. Ilokseni voin todeta että paljon on jälleen tapahtunut! Kylpyhuoneiden laatoitus on täydessä vauhdissa. Seinien pohjustustyöt on myös loppusuoralla ja osaan seinistä on jo saatu maalipinnat.

Työhuoneeseen ja 2.makuuhuoneeseen tulee harmaanruskeat seinät. Sen sijaan että huoneissa olisi vain yksi tehosteseinä, päädyttiin ratkaisuun jossa kaikki seinät maalataan samalla tehostevärillä. Värisävy on luonnossa tummempi kuin mitä kuvittelin, saatiinpas sittenkin väriä taloon :)

Kylpyhuoneen ja vessan seinät on laatoitettu 30x60 kokoisella laatalla, lattia perus 10x10 koolla. Kylpyhuoneisiin ei tehty pientä tehosteraitaa, vaan lähdimme rohkeasti tekemään koko seinän tehostelaatalla. Laatat asetettiin pystysuuntaan. Mielessäni tämä näytti hyvältä ratkaisulta ja nyt kun näen lopputuloksen, olen oikein tyytyväinen! Kuvissa kylpyhuoneen tehostelaatta ei pääse oikeuksiinsa, mutta todettakoon että laatta on ruskea kultakoristeilla.


Työhuone


Näkymä eteisestä

2. krs kylpyhuone + s + khh

2. makuuhuone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti